Keukenspecialist Geldrop

Hello Front - Keukenrenovatie voor ieder merk keuken

Toe aan iets nieuws, maar wil je geen nieuwe keuken? Met HelloFront renoveer jij je keuken in een handomdraai. Door kwalitatief hoogwaardige fronten tegen een redelijke prijs krijg je een complete nieuwe look in je bestaande keuken. Hello Front keukenrenovatie is geschikt voor ieder merk keuken. Bij Keukenspecialist Geldrop helpen wij je graag verder met deze renovatie. Het assortiment bestaat uit 7 verschillende fronten. Ieder front heeft zijn eigen Look & Feel, maar door te combineren met één van de vele kleuren wordt het exclusief en elegant. Onze specialisten vertellen je graag meer over de renovatie van jouw keuken. Maak daarom een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Waarom een Hello Front keukenrenovatie

Bij onze keukenrenovaties behouden we ongeveer 80% van de originele keuken, en we vervangen alleen wat echt noodzakelijk is. Onze efficiënte aanpak stelt ons in staat om vaak binnen één werkdag te voltooien, zonder hak- en breekwerk. Als je wilt, nemen we ook de oude fronten mee. Bovendien zijn de kosten voor een keukenrenovatie gemiddeld slechts 25% van wat je zou betalen voor een geheel nieuwe keuken. Hello Front is geschikt voor renovaties van keukens van elk merk, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor het vernieuwen van jouw keuken.

Jouw droomkeuken in vier simpele stappen

Oriëntatie & advies

Laat je inspireren en ontvang advies over de mogelijkheden die Hello Front te bieden heeft.

Inmeten

Onze adviseurs komen bij u thuis langs om alles in de details in te meten.

Montage

Na inmeting en frontkeuze gaan we monteren. Vaak is dit binnen één dag al gerealiseerd.

Oplevering

Na de montage kun je nu écht genieten van jouw Hello Front keuken.

Een greep uit onze Hello Front collectie

Het assortiment bestaat uit 7 verschillende fronten en zestien kleuren. Zit je kleur er niet bij? Kies dan een kleur uit de RAL, NCS of F&D waaier. Ieder front heeft zijn eigen Look & Feel, maar door te combineren met één van de vele kleuren wordt het exclusief en elegant. Ben je benieuwd naar gerealiseerde Hello Front projecten? Neem dan eens een kijkje op de website van Hello Front of klik op één van onderstaande fronten. 

Vraag vrijblijvend een offerte op