Keukenspecialist Geldrop

Onze merken

Wij geloven in onze merken

Wij geloven in onze merken. Met behulp van de juiste materialen en merken, zorgen wij voor een kwalitatief goed en vernieuwend ontwerp. Keukenspecialist Geldrop werkt daarom met een breed aanbod van hoogwaardige A-merken om jouw interieur naar wens te maken. We zijn ervan overtuigd dat onze topmerken innovatief, stijlvol en kwalitatief sterk zijn. Samen met jou kijken we naar de keukenapparatuur dat goed aansluit bij de stijl van de keuken en jouw wensen. Zo kun jij optimaal genieten van luxe en comfort in jouw interieur. 

Wil je meer weten over het beschikbare assortiment? Of heb je vragen over een van de merken die we verkopen? Klik op het merk en lees meer.

Onze merken: Quooker
Onze merken: Miele
Onze merken: BORA
Onze merken: Siemens
Cosentino
Ballerina Küchen
Siemens kookdemonstraties

Ervaar de merken zelf

Onze ervaren adviseurs vertellen graag met welke merken we samenwerken, zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod van Keukenspecialist Geldrop. In onze showroom heb je de mogelijkheid om een groot deel van de apparaten fysiek te bekijken. Daarnaast organiseren wij dit jaar weer talloze kookdemonstraties in onze showroom gegeven door professionele chefs van onze favoriete merken. 

Maak een afspraak

Persoonlijk contact en vertrouwen, de kern van ons verhaal. Laat je gegevens achter en wij creëren samen het hoofdstuk van jouw keukenverhaal tijdens een persoonlijke afspraak.