Keukenspecialist Geldrop

BORA

BORA - Meer dan koken

BORA brengt een revolutie teweeg in de leefkeuken. De buitengewonde producten zorgen voor een buitengewone ervaring. BORA staat symbool voor een exclusief kooksysteem met een topdesign. BORA is vooral bekend als fabrikant van innovatie kookplaten met afzuiging. Na de revolutionaire afzuigtechnologie, gebruiken we nu stoom in zijn mooiste vorm om mee te koken. De X BO stoomoven en multifunctionele laden zijn een perfecte aanvulling op jouw kookplaat.

Het assortiment

BORA Pure kookplaat met afzuiging
Kookplaten met afzuiging

Bij BORA bevindt het afzuigsysteem in of naast de kookplaat. Dankzij de innovatieve afzuigsysteem neem je voorgoed afscheid van kookdampen- en geuren doordat deze direct worden afgevoerd bij de plek waar ze tijdens het koken ontstaan.

XBO stoomoven
De XBO stoomoven

Dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking levert de X BO perfecte kook- en bakresultaten – zelfs wanneer je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. De BORA X BO kan braden, bakken, stomen en nog veel meer. De bediening is eenvoudig, en na het gebruik is het systeem heel gemakkelijk weer brandschoon te krijgen.

Multifunctionele warmhoudelade
Warmhoudlade

De multifunctionele lade kan alles wat u voor het verwarmen van gerechten en servies nodig hebt. Het apparaat kan dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig worden bediend. Dankzij de handige vooraf geconfigureerde instellingen is regenereren, warmhouden en ontdooien kinderspel. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk. De combinatie met een X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk

Koel-vries apparatuur
Koelen en vriezen

Met de BORA koel- en vriessystemen kan je vers voedsel netjes opgeruimd bewaren en op de slimste manier koelen en invriezen: hoogwaardig design dankzij een stijlvol kleurenschema en de beste materialen, eenvoudige reiniging dankzij eenvoudig te verwijderen, vaatwasmachinebestendige elementen, intuïtieve bediening en praktische accessoires.

BORA qVac
qVac

Met de geïntegreerde BORA QVac vacumeerapparaat zijn levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar en gooi je minder voedsel weg. Door te vacumeren behoudt het voedsel zijn natuurlijke smaak en zijn aantrekkelijke verse uiterlijk. De BORA QVac beschikt over drie verschillende functies: vacumeren in vacumeerboxen en vacumeerzakken, flessen hersluiten en de marineerfunctie.

BORA Horizon en de verticale hanglampen BORA Stars zweven
Verlichting

De lineaire hanglampen BORA Horizon en de verticale hanglampen BORA Stars zweven boven het werkblad, het kookveld of de eettafel. Doordat ze dimbaar zijn, zorgen ze voor de perfecte verlichting en een prettige sfeer in elke situatie. De verlichting is heel eenvoudig met gebaren te bedienen.

Ervaar BORA zelf

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over het merk en het assortiment. In onze showroom heb je de mogelijkheid om een groot deel van de apparaten fysiek te bekijken. Daarnaast organiseren wij dit jaar weer talloze kookdemonstraties in onze showroom gegeven door professionele chefs van onze favoriete merken. 

Kookdemonstraties
Bora premium partner

Van de Weijer BORA Premium Partner

Met trots kunnen we zeggen dat Van de Weijer BORA premium partner is. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan BORA apparatuur. Wil je het merk zelf ervaren? Kom dan langs in ons filiaal of neem direct contact op met één van onze specialisten voor de mogelijkheden via +31 (40) 309 8154 of info@keukenspecialistgeldrop.nl

Extra garantiebescherming

BORA biedt een fabrieksgarantie van 2 jaar op al zijn producten. Binnen deze periode van 2 jaar kun je de garantie voor jouw systeem gratis met 1 extra jaar verlengen. Op het kookveld of de kookveldafzuiging vindt u een sticker met daarop een registratiecode, die u heel eenvoudig op www.bora.com/registration kunt ingeven om uw garantie te verlengen.

Maak een afspraak

Persoonlijk contact en vertrouwen, de kern van ons verhaal. Laat je gegevens achter en wij creëren samen het hoofdstuk van jouw keukenverhaal tijdens een persoonlijke afspraak.