Keukenspecialist Geldrop

Keukenkasten

Op maat gemaakte keukenkasten

Keukenspecialist Geldrop biedt een brede collectie aan keukenkasten. Na het inmeten gaat één van onze adviseurs meteen aan de slag met het ontwerp van jouw droomkeuken. Wij zorgen ervoor dat alles nauwkeurig aansluit op jouw persoonlijke situatie, in combinatie met jouw wensen. We streven ernaar om de keuken ergonomisch en praktisch in te delen met genoeg werk- en opbergruimte. We willen namelijk ervoor zorgen dat de ruimte zo goed mogelijk wordt benut. Kortom: Jouw droomkeuken wordt helemaal op maat gemaakt. 

Ballerina keukenkasten lade
Ballerina design keuken

Behoud van de hoogste kwaliteit en design

Onze kasten zijn afkomstig van het merk Ballerina. Ballerina keukens zijn hoogwaardige inbouwkeukens die zich onderscheiden door de veelzijdige ontwerpmogelijkheden, perfect afgestemd op jouw wensen. Met een innovatief en revolutionair design overtuigen ze als individueel ontworpen droomkeukens.

Wat is er allemaal mogelijk?

Er zijn veel mogelijkheden voor het bepalen van de keukenkasten. Onze specialisten denken graag mee voor een passende oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Kom daarom vooral langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Om er zeker van te zijn dat een adviseur je te woord staat, raden wij aan om van tevoren een afspraak te maken.

Keukenkasten met greep

Met greep of greeploos

Onze kasten zijn de verkrijgen met handgreep of zonder greep (greeploos). Wanneer je voor greeploos kiest kun je kiezen uit push-to-open of een greeplijst in diverse kleuren.

Showroom Keukenspecialist Geldrop

Kleuren en materiaal

Ballerina biedt u een grote verscheidenheid met meer dan 735 keukenfronten. Ook de kleur van de binnen-kasten kun je zelf samenstellen, wij bieden 26 corpuskleuren aan.

Uittrekbare lade

Lades, hoge en lage keukenkasten

We streven ernaar om de keuken ergonomisch en praktisch in te delen met genoeg werk- en opbergruimte. De ruimte dient namelijk zo goed mogelijk te worden benut. 

Maak een afspraak

Persoonlijk contact en vertrouwen, de kern van ons verhaal. Laat je gegevens achter en wij creëren samen het hoofdstuk van jouw keukenverhaal tijdens een persoonlijke afspraak.