Keukenspecialist Geldrop

Keukenbladen en werkbladen

Hoogwaardige keukenwerkbladen

Bij een keuken kan natuurlijk geen keukenwerkblad (aanrechtblad) ontbreken. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, moderne verfijning of duurzame functionaliteit, bij Keukenspecialist Geldrop hebben we een diverse collectie keukenbladen die perfect aansluiten bij jouw stijl en behoeften. Met een focus op vakmanschap en precisie, leveren wij werkbladen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen van een druk huishouden. Of je nu een klassieke uitstraling verkiest of juist gaat voor een strak en modern ontwerp, onze uitgebreide kleurenpaletten en texturen bieden voor elk wat wils.

De hoge kwaliteit van keramieken keukenbladen

Wij zijn fan van de veelzijdigheid van keramiek. Met zijn natuurlijke oorsprong en geavanceerde productietechnieken biedt keramiek een duurzame oplossing die bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Keramische werkbladen zijn te verkrijgen in glans (gepolijst) of een matte variant. Daarnaast zijn keramische aanrechtbladen zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijk en recyclebaar materiaal. Onze specialisten vertellen je graag meer over de veelzijdigheid van keramiek.

Keukenbladen van Keramiek Abu Dhabi White Silk
Keukenbladen Cosentino - Dekton®

Cosentino - Dekton®

Onze werkbladen zijn afkomstig van Cosentino. Dit internationale Spaanse familiebedrijf produceert hoogwaardige, duurzame en innovatieve materialen en distribueert dit over de hele wereld. Cosentino produceert vanuit één principe: de materialen en producten dienen net zo mooi en innovatief te zijn als functioneel. 

Kortom: Cosentino produceert echte kwalitatieve hoogwaardige designwerkbladen. 

Cosentino heeft een aantal werkbladmerken op de markt gebracht, waaronder Dekton®. Dekton® is een begrip op het gebied van keramische keukenbladen en heeft zich gespecialiseerd tot een van de beste keramiek leveranciers die er zijn.

Onze favoriete kleuren van keukenbladen

Wij hebben een ruime collectie aan werkbladen. Naast keramieken bladen hebben wij ook andere materialen, zoals kwartsiet, in ons assortiment zitten. Ben je benieuwd welk werkblad het beste in jouw droomkeuken past? In onze showroom is het complete assortiment te bezichtigen. Maak daarom een afspraak om meer kleuren te bekijken. Hieronder een greep van onze favoriete bladen.

Dekton Laurent
Dekton Laurent
Kwartsiet Taj Mahal
Kwartsiet Taj Mahal
Keukenbladen Dekton Marmorio
Dekton Travertine

Heeft u ons inspiratiemagazine al?

Het unieke keukenmagazine van Keukenspecialist Geldrop geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Keukenspecialist Geldrop. En dat is veel! Neem een kijkje in de keukens bij enkele van onze klanten. Download of vraag een fysiek exemplaar nu gratis aan!