Keukenspecialist Geldrop

Miele keukenapparatuur

Miele - immer besser

Miele, opgericht in 1899, belooft sinds zijn ontstaan om “Immer Besser” te zijn. Dit betekent dat Miele zich voortdurend inspant om de beste te zijn en zichzelf continu te verbeteren. Kiezen voor Miele betekent kiezen voor bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid, wat resulteert in een levenslange investering. Miele staat bekend om zijn innovatieve technologieën die zorgen voor uitstekende prestaties met een minimaal energieverbruik, gecombineerd met een stijlvol en tijdloos design. Daarom is Miele de ideale keuze voor keukenapparatuur die zowel functioneel als elegant is.

Keukenapparatuur van Miele

Miele biedt een ruim assortiment aan keukenapparatuur. Miele keukenapparaten blinken uit in tijdloze elegantie en geavanceerde, efficiënte functies, waardoor koken een echte ervaring wordt. Het merk is ervan overtuigd dat duurzaamheid begint met een lange levensduur, daarom richten zij zich bij de productie van onze apparaten op hoge kwaliteit en langdurige prestaties. Dit, samen met hun intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerp, zorgt voor jarenlang kookplezier.

Het Miele keuken assortiment

Uitgelichte Miele toepassingen

Miele Smart@Home
Koken op afstand

Koken en eten draait tegenwoordig om meer dan een centrale plek in huis, het is steeds vaker een centrale plek in het leven. Hoe handig is het dan als je altijd kunt communiceren met je keukenapparatuur, of je nu thuis bent of onderweg? Miele@Home maakt het mogelijk. Dit innovatieve thuisnetwerk geeft jou de vrijheid waar je naar zocht. Klinkt goed toch? We vertellen je er graag meer over.

Koken met stoom

Koken met stoom is een uitstekende manier om gerechten te bereiden die niet alleen gezond en smaakvol zijn, maar ook hun vitaminen en mineralen behouden. Deze kookmethode zorgt ervoor dat de natuurlijke smaken en texturen van de ingrediënten optimaal tot hun recht komen. Stoomkoken is veelzijdig en eenvoudig, ideaal voor het bereiden van alles van groenten en vis tot rijst en dumplings, zonder extra vetten. Bovendien helpt het behouden van de voedingswaarde van de ingrediënten, waardoor jouw maaltijden voedzamer en lichter zijn.

Zet de lekkerste bak koffie
Voor de ultieme koffiebeleving biedt Miele inbouwkoffiemachines met twee beproefde systemen: een bonenmaalsysteem voor vers gemalen koffie en een Nespresso®-systeem. Beide systemen zorgen voor perfecte koffie. De Nespresso-machine is ideaal voor huishoudens die minder koffie drinken of regelmatig afwezig zijn, dankzij de langdurige houdbaarheid van de capsules.
Duurzaamheid in keukens

Duurzaamheid van Miele

Bij Miele betekent “Immer Besser” toewijding aan voortdurende verbetering. Dit stimuleert om duurzame en efficiënte apparaten te ontwikkelen die generaties lang meegaan. Met een lage CO2-voetafdruk door efficiënte productie in Europa en strenge kwaliteitstests zorgen we voor apparaten met een lange levensduur. Innovaties zoals de ThermoSpaar-technologie, waarmee vaatwassers kunnen worden aangesloten op warmwateraansluitingen tot 65 graden, wat tot 40% energie bespaart. Het uiteindelijke doel is volledige CO₂-neutraliteit.

Ervaar Miele keukenapparatuur zelf

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over het merk en het assortiment. In onze showroom heb je de mogelijkheid om een groot deel van de apparaten fysiek te bekijken. Daarnaast organiseren wij dit jaar weer talloze kookdemonstraties in onze showroom gegeven door professionele chefs van onze favoriete merken. 

Miele kookdemonstratie
Big Green Egg MiniMax Miele

Miele acties / garantie / service

Met trots kunnen we zeggen dat Van de Weijer Miele premium partner is. Dit betekend dat we regelmatig leuke Miele acties organiseren. Daarbij krijgen klanten bij service een voorkeursbehandeling bij Miele. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Miele apparatuur. Wil je het merk zelf ervaren? Kom dan langs in ons filiaal of neem direct contact op met één van onze specialisten voor de mogelijkheden via +31 (40) 309 8154 of info@keukenspecialistgeldrop.nl

Extra garantiebescherming

Miele biedt een fabrieksgarantie van 2 jaar op al zijn producten. Binnen een periode van 1 jaar na aankoop kun je de garantie voor jouw systeem gratis met 3 extra jaren verlengen. Op het kookveld of de kookveldafzuiging vind je een sticker met daarop een registratiecode, die je heel eenvoudig op www.miele.nl kunt ingeven om uw garantie te verlengen.

Maak een afspraak

Persoonlijk contact en vertrouwen, de kern van ons verhaal. Laat je gegevens achter en wij creëren samen het hoofdstuk van jouw keukenverhaal tijdens een persoonlijke afspraak.