Keukenspecialist Geldrop

Quooker

Quooker, de kraan die alles kan!

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker te kopen, maar je kunt er ook water en energie mee besparen.

Welke Quooker-kraan past bij jou?

Welke kraan?

De kokendwaterkraan is te verkrijgen in verschillende modellen met moderne finishes zoals zwart, rosé kopper, goud en meer. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de kraan en kleur die bij jouw nieuwe keuken past.

Welk reservoir?

Het systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Er zijn drie verschillende reservoirs.

PRO3: Geeft 3 liter direct kokend water.
COMBI: Geeft 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60°C).
COMBI+: Geeft 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water.

Gekoeld of bruisend water met de CUBE?

Met de CUBE kun je gekoeld en bruisend water tappen.

Keukenapparatuur: Quooker kokendwaterkraan
Quooker kraan Fusion Square mat zwart

Kraan eruit, Quooker erin

Geef je keuken een upgrade en vervang je een (eigen) mengkraan door een Quooker! Dat is heel simpel. De kraan komt in het gat dat je oude kraan achterlaat. Je geniet meteen van het ultieme gemak van direct kokend water uit de kraan.

Van de Weijer zorgt voor een vakkundige installatie van het systeem. Onze eigen Quooker-specialisten hebben veel ervaring met het plaatsen van Quooker-systemen waardoor deze klus snel geklaard is. Dit is natuurlijk inclusief de Van de Weijer Service.

Duurzaamheid

Gemak in de keuken is dé reden om een Quooker-systeem te kopen. Maar het systeem is ook nog eens een heel verantwoorde aanschaf. Je kunt er namelijk water en energie mee besparen.

Een Quooker-systeem bewaart water in een reservoir, dat je in het keukenkastje plaatst. Dit reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel.

Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruik je met een Quooker-systeem minder energie dan met een waterkoker, wanneer je meerdere keren per dag water kookt.

Ben je benieuwd wat je zou besparen met een Quooker-systeem. Doe nu de gratis bespaarcheck!

Quooker duurzaamheid: Twintaps Chroom

Maak een afspraak

Persoonlijk contact en vertrouwen, de kern van ons verhaal. Laat je gegevens achter en wij creëren samen het hoofdstuk van jouw keukenverhaal tijdens een persoonlijke afspraak.