Keukenspecialist Geldrop

Ballerina Keukens

Duitse kwaliteit met Ballerina Keukens

Keukens van Ballerina Keukens staan voor kwaliteit ‘made in Germany’. Ballerina Keukens zijn hoogwaardige inbouwkeukens die zich onderscheiden door de veelzijdige ontwerpmogelijkheden, perfect afgestemd op jouw wensen. Met een innovatief en revolutionair design overtuigen ze als individueel ontworpen droomkeukens.

Ballerina Keukens is een van de toonaangevende fabrikanten in de keukenmeubelindustrie. Wat maakt ons succesvol? Hoogste eisen aan technologie, kwaliteit en design. Om deze reden heeft Ballerina Keukens talloze design- en innovatieprijzen gewonnen. Ook is Ballerina Keukens voor de 5e keer op rij benoemd tot het beste allround keukenmerk op de Duitse markt. Kortom: Ballerina keukens bij Keukenspecialist Geldrop: Duitse topkwaliteit!

Ballerina keukens RESOPAL-PRO

Een greep uit onze Ballerina collectie

Er zijn veel mogelijkheden voor het bepalen van de keukenkasten. Zo hebben wij hebben een ruime collectie aan keukenfronten en korpussen. Hieronder laten we een greep uit onze frontencollectie zien. Naast onderstaande fronten hebben wij ook andere materialen in ons assortiment, zoals het kunststof- of het lakfront in diverse kleuren. Het lakfront is verkrijgbaar met een zijde, fluweel, matte of hoogglans afwerking. Ben je benieuwd welk front het beste in jouw droomkeuken past? Onze specialisten vertellen je graag meer over de voordelen en verschillen. Maak daarom een afspraak om meer kleuren te bekijken. 

Smart Glas Ballerina keukens

Smart Glas fronten van Ballerina Keukens

Ballerina Keukens biedt Smart Glas, een duurzaam polymeerglas verkrijgbaar in zowel hoogglans als matte afwerkingen. Dit materiaal combineert praktische functionaliteit met een luxe uitstraling dankzij de lichtbreking. Smart Glas is antibacterieel, behoudt zijn kleur en vorm, is bestand tegen UV-straling, stootvast, vingerafdrukbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder diverse metallic kleuren, zowel in mat gesatineerd als hoogglans.

OriginalResopal® fronten van Ballerina Keukens

Het extreem robuuste OriginalResopal® laminaat overtuigt een keukenleven lang met zijn hoogwaardige uiterlijk en onderhoudsgemak. Het kan eenvoudig hygiënisch schoon worden gehouden. Het materiaal is stootvast en ongevoelig voor vlekken, hittebestendig en antibacterieel. Fronten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

OriginalResopal® fronten van Ballerina Keukens
DirectLack fronten van Ballerina Keukens

DirectLack fronten van Ballerina Keukens

DirectLack overtuigt op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Het materiaal is verkrijgbaar in zowel een matte als hoogglans afwerking. De in vele kleuren verkrijgbare fronten worden gekenmerkt door een bijzondere robuustheid. Ze zijn stootvast, ongevoelig voor vingerafdrukken en vlekken. Het materiaal is eenvoudig te onderhouden. Een investering voor het leven. 

Ook een mooi innerlijk dankzij de Blum Legrabox

Ballerina Keukens hebben zowel een mooi uiterlijks als innerlijk. We hebben een zeer uitgebreid assortiment handige en mooie kastoplossingen, zoals uittrekbare plateaus voor apparaten of kratten, mobiele boxen en carrousels en apothekerskasten. 

De Blum Legrabox is het elegante uittreksysteem met volledig uittrekbaar en softclose mechanisme. Het is gericht op een eenvoudig ontwerp en kenmerkt zich door een bijzonder soepele loop. De Legrabox is verkrijgbaar in de standaard kleur Art Pepper of in de materialen glas en eikenfineer. 

Blum Legrabox

Waarom een keuken van Ballerina?

Ballerina Keukens is een van de toonaangevende fabrikanten in de keukenmeubelindustrie. Wat maakt ons succesvol? De hoogste normen van technologie, kwaliteit en design.

8mm achterwanden

8mm dikke achterwanden

Het achterpaneel van de ultieme romp van Ballerina is bijzonder stabiel met een dikte van 8 mm. De schroefverbinding zorgt ook voor extra steun en stabiliteit.

Scharnier CLIPtop Blumotion

Scharnier CLIPtop Blumotion

Soepel en stil sluiten van de deuren. Zelfregulerend met het hoogwaardige CLIPtop Blumotion-scharnier.

19mm plankendragers

19 mm dikke dwarsleggers

Onze gewichtheffers: Stabiele dwarsleggers met een dikte van 19 mm maken een hoge belasting mogelijk.

3mm gatenlijn

Gatenrij 3mm

De planken worden op hun plaats gehouden door een metalen drager met een gat van 3 mm en zijn stevig vergrendeld. Bovendien biedt de plankdrager bescherming tegen kantelen en is hij bestand tegen hoge belastingen. Metalen legborddragers worden ook geleverd voor glazen legborden.

Wat is er allemaal mogelijk?

Er zijn veel mogelijkheden voor het bepalen van de keukenkasten. Onze specialisten denken graag mee voor een passende oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Kom daarom vooral langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Om er zeker van te zijn dat een adviseur je te woord staat, raden wij aan om van tevoren een afspraak te maken.

Keukenkasten met greep

Met greep of greeploos

Onze kasten zijn de verkrijgen met handgreep of zonder greep (greeploos). Wanneer je voor greeploos kiest kun je kiezen uit push-to-open of een greeplijst in diverse kleuren.

Showroom Keukenspecialist Geldrop

Kleuren en materiaal

Ballerina biedt u een grote verscheidenheid met meer dan 735 keukenfronten. Ook de kleur van de binnen-kasten kun je zelf samenstellen, wij bieden 26 corpuskleuren aan.

Uittrekbare lade

Lades, hoge en lage keukenkasten

We streven ernaar om de keuken ergonomisch en praktisch in te delen met genoeg werk- en opbergruimte. De ruimte dient namelijk zo goed mogelijk te worden benut. 

Heeft u ons inspiratiemagazine al?

Het unieke keukenmagazine van Keukenspecialist Geldrop geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Keukenspecialist Geldrop. En dat is veel! Neem een kijkje in de keukens bij enkele van onze klanten. Download of vraag een fysiek exemplaar nu gratis aan!