SMAEK

Een smaekvolle oktober woonmaand

Geniet van een viergangendiner van restaurant SMAEK ter waarde van €160,- bij aankoop van een designkeuken bij Keukenspecialist Geldrop.

Actie van Van de Weijer Keukenspecialist Geldrop in samenwerking met Restaurant SMAEK

Het is zover: de Oktober Woonmaand 2022 is begonnen. Om deze feestelijke reden biedt Keukenspecialist Geldrop een culinair viergangendiner aan bij restaurant SMAEK in Geldrop. Bij aankoop van een designkeuken ontvang je een voucher voor een viergangendiner inclusief wijnarrangement. Daarnaast maak je kans op een exclusief meergangendiner geheel verzorgd door restaurant SMAEK in onze showroom.


Wij nodigen je dan ook graag uit om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Met behulp van de juiste materialen en merken zorgen wij voor een kwalitatief goed en vernieuwend ontwerp. Dit wordt omgezet in haalbare
plannen en de realisatie van jouw droomkeuken. Zo kun jij optimaal genieten van een nieuw smaekvol interieur.

De actie in samenwerking met restaurant SMAEK is geldig vanaf 19 oktober 2022 tot en met 31 juli 2023. Na aankoop ontvang je een unieke voucher inwisselbaar bij restaurant SMAEK.

Een exclusief SMAEK meergangendiner in onze showroom

Wil jij kans maken op een unieke en exclusieve avond in onze showroom inclusief meergangendiner geheel verzorgd door restaurant SMAEK? Maak dan een foto van jouw keuken en plaats deze op Instagram of Facebook met #keukenspecialistgeldrop

Inspiratie voor jouw smaekvolle keuken

Jouw droomkeuken begint met de juiste inspiratie. Daarom hebben wij speciaal voor jou een magazine ontwikkeld boordevol inspiratie en reeds gerealiseerde projecten. Neem een exclusief kijkje in de keukens bij enkele van onze klanten.

  • 48 pagina’s boordevol inspiratie
  • Gratis te verkrijgen
  • Neem een exclusief kijkje bij enkele van onze klanten

    Ik zou graag een fysiek exemplaar van het inspiratiemagazine ontvangen. (optioneel)

    Keukenspecialist Geldrop mag mij benaderen voor informatieve doeleinden. Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden.