Ontvang een exclusieve cadeauvoucher

Een feestelijke voucheractie

Ontvang een gratis Quooker en AM Cook pannenset t.w.v. ruim €1.900,- bij aankoop van een designkeuken bij Keukenspecialist Geldrop.

Voucher voor de Quooker Front RVS + AM Cook Senna S8 plus pannenset t.w.v. €1.900,-

Dit jaar is het 45 jaar geleden dat Van de Weijer gestart is als reparatiebedrijf. Inmiddels kunnen wij met trots vertellen dat ons familiebedrijf is uitgegroeid tot meer dan alleen dé specialist in witgoed- en inbouwapparatuur. Onze adviezen gaan namelijk verder dan de keuze voor het product alleen.

Zo staan service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Dit waarborgen wij door onze eigen bezorg- en technische dienst. Ook onze ervaren verkopers adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Elke dag staan wij op met de missie om u positief te verrassen. Dit is de échte Van de Weijer Service die door onze aderen stroomt en zich uit in onze vijf beloftes. Met twee filialen en ruim 40 medewerkers een begrip in Geldrop, Veldhoven en omstreken.

Ontvang een exclusieve cadeauvoucher

Op 13 mei en 28 oktober hebben wij verschillende demo’s in onze showroom. Iedere klant ontvangt een leuke goodiebag met daarin ook een exclusieve cadeauvoucher. Verzilver deze voucher en ontvang een gratis Quooker Front RVS en een AM Cook Senna S8 plus pannenset t.w.v. ruim €1.900,- bij aankoop van een keuken bij Keukenspecialist Geldrop.

Deze vouchers gelden alleen voor aanvragen na 13 mei en zijn inwisselbaar t/m 31 december 2023.